Toestaan dat de computer langer wordt gebruikt op verzoek van een kind

Uw kind kan via Kaspersky Safe Kids vragen om wat langer aan de computer te mogen zitten. Dankzij deze functie kunt u indien nodig de instellingen van Kaspersky Safe Kids op afstand aanpassen.

Hoe werkt het

Enkele minuten voordat uw kind de dagelijkse toegestane tijd op de computer bereikt, ziet uw kind een melding van Kaspersky Safe Kids over de naderende pauze. In het hoofdvenster van het programma kan uw kind klikken op Meer tijd vragen om meer tijd vragen om de computer langer te gebruiken. De verzoeken worden weergegeven in My Kaspersky en op uw smartphone of tablet waarop Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd.

U deelt uw beslissing aan het kind mee via op de knoppen Toestaan of Weigeren. Uw beslissing wordt automatisch weergegeven op de computer van uw kind.

Het wekelijkse schema wordt niet gewijzigd.